top of page

Rekt Capital Group

Public·11 members

Alex Nilson
Alex Nilson

Як вивчити англійську зараз?

Я працюю на міжнародну компанію і мені все частіше доводиться спілкуватись англійською — листи, переговори, презентації. Хочу не лише підтягнути розмовну мову, а й розвивати професійні навички, але після університету це здається важким. Чи є курси спеціально для дорослих, які враховують зайнятість та реальні потреби роботи?

7 Views

Так, сьогодні існують програми, які створені саме для людей із зайнятим графіком та конкретними професійними цілями — від бізнес-англійської до курсів підготовки до міжнародних сертифікацій, а також тренінгів з комунікацій та самоосвіти. На сторінці з програмами для дорослих зібрані детальні описи курсів, рівнів, тривалості та форматів занять, що дозволяє обрати оптимальний варіант саме під ваш ритм життя та вимоги роботи. Щоб детальніше ознайомитися з таким переліком навчальних програм, переходьте за посиланням ,тут есть якісна англійська для дорослих . Там можна обрати як класичні англійські курси, так і складніші програми з практичними блоками та інтерактивною підтримкою.

Members

• Mary Watters
    Mary Watters
  • Ostin Calison
    Ostin Calison
  • Jacky April
    Jacky April
  • Andrew Zarudnyi
    Andrew Zarudnyi
  • Alex Nobles
    Alex Nobles
bottom of page